Om meg

[fancy_images width="800" height="572"] [image]http://www.brekkestoprodukter.no/wp-content/uploads/2011/12/Avisartikkel-900.png[/image] [/fancy_images]

Jeg vokste opp her i Brekkestø i trygge og gode omgivelser. Leken var preget av aktiviteter i skog og mark, og ikke minst på sjøen blant holmer og skjær. Mange er minnene fra den tiden.  Etter at yrkes karrieren var slutt, kom jeg og familien tilbake hit. Tiden ble romsligere, og jeg fikk anledning til andre sysler. En av aktivitetene handlet da om bygdehistorie og de gamle fine husene i Brekkestø. Samtidig ble jeg også mer oppmerksom på den flotte naturen rett utenfor stuedøren. Da jeg var ute og fisket, tok jeg samtidig med meg fotoapparatet. Solnedganger, måne, skyer, tåke og spekteret av lys og måten det påvirket strukturene og formene i landskapet på, fanget min interesse.

Mine målsettinger går ut på å finne gode motiver med elementer av estetikk og stemninger. Eller for å si det på en annen måte:  »Å skape bilder som er gode å hvile øynene på».  I 2011 og 2012 deltok jeg sammen med andre utstillere i «Bryggerhuset Kunst og Håndverk» i Brekkestø».  Jeg har også deltatt med bilder hos Trine Rønnevig og hatt salgsutstillinger i Kristiansand. Jeg har også bilder utstilt i Blindeleia legesenter, Lillesand.
Sommeren 2011 var det også en artikkel i Lillesandsposten om virksomheten min.